15.10.2019

Pientä pintaremonttia vessassa ja eteisessä

Eteisessä vaihdettiin lattiat ja patteri. Samalla piti myös vähän maalipintoja uusia.
Halusimme säästää puulattiaa kolhulta ja muilta vaurioilta, joten ulko-oven eteen laitettiin laattaa ja sen alle lattialämmitys. 
Kuulostaa helpolta mutta ei ollut. Lattian alla olevia tukirakenteita piti uusia ja selvisi samalla että kerrosten välissä pitäisi olla 8cm betonia mutta meillä sitä on vain puolet. Eli remontoija (tai ei nyt koko ukko, mutta poranterä) meni pannuhuoneen katosta läpi. Ja katossa kulkee johtoja....ei osunut onneksi.

Patterin taakse, josta puuttui pala tuota pahvia jolla seinät on päällystetty, laitoimme puukuitulevyn ja maalasimme valkoiseksi. Alla olevassa kuvassa vasemmalla.

Tätä lattian päällä olevaa levyä oli kiva poistaa, koska tietysti komerot oli tehty niin kuin mekin teimme, lattian päälle. Joten tuo levy oli samalla säästettävien komeroiden lattia.


Seinien huoltomaalausta vaille valmis:Uuden ja vanhan lattian eroja eteisen ja ruokahuoneen välillä:Eteinen valmiina:Vessan seinät purettiin paitsi muuriseinä. Lautojen päälle kipsilevy, maalia ja laattaa.  Hankimme uuden peilikaapin, naulakon ja paperille telineen. Muut olivat vanhoja.
Tässä kuvat vessasta kun olimme muuttaneet taloon, mystisesti muut kuvat ovat kadonneet. Heh. Peili ja säilytyssysteemit ovat vanhoja mutta niiden muutoksista en löytänyt enää kuvia mistään.


Ja tältä se nyt näyttää:


submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.