15.10.2019

Pientä pintaremonttia olohuoneessa
Olohuoneen kaunis värimaailma ("vihreä huone")... En ole missään vaiheessa tykännyt tuosta tumman vihreästä tapetista. Tuo valkopohjainen taas on todella mieluinen, sitä on myös ruokahuoneessa.


Olohuoneen katto maalattiin valkoiseksi ja lattia vaihdettiin. Samalla vaihdettiin valkoiset jalkalistat. Aiemmat listat olivatkin aika monesta palasta rakennettu ja sellaiset oranssinkeltaiset.


 Tyhjennetty olohuone, muovimatot (2 kerrosta) poistettu:


Vanha emäntä on joko pessyt lattioita tai kastellut kukkia runsaalla kädellä. Oli vähän kosteutta saaneita tapetteja nurkissa. Ne korjattiin (kyllä, meillä on vintillä pari rullaa vanhoja tapetteja, joilla voi kätevästi pieniä paloja paikkalla tarvittaessa) eikä alla olevassa haltexissa tai lattiapuruissa ollut mitään vikaa.


Uusi lattia tulossa:

Me poistimme yhden kerroksen tapettia. Tässä olikin vain kaksi tapettia. Ja paikkasimme haljenneita kohtia, tietysti laskematta että voiko siihen käyttää tuota tapettia. Muitakin materiaaleja oli toki tarjolla... No, paikkauksen takia juurikin yhden vuodan verran jäi tapettirullasta puuttumaan. Onneksi löysimme netistä alennuksella samaa erää yhden rullan vielä. Huh!
Mutta kyllä meinas itku tulla siinä kohtaa....


Uusi tapetti seinällä:

Ja valmiina:submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.