26.10.2019

Kun olimme remonttia paossa...

...muutimme makuuhuoneemme vierashuoneeseen ja teimme ruokahuoneesta olohuoneen, jossa söimme sohvalla istuen.
Näin saimme suljettua ruokahuoneen ja työhuoneen ovet, laitoimme niiden eteen muovit ja näin säästyimme remonttipölyn kulkeutumiselta. Työmiehet kulkivat etuovesta. Me kuljimme sivuovesta ja pannuhuoneen ovesta. Kätevää siis että on näin monta ovea isossa talossa.

Kirjat pakkasimme vierashuoneeseen laatikoihin ja kirjahyllyt olivat purettuna yhtä lukuunottamatta. Ruokahuoneen pöytä purettiin myös. Makuuhuoneen valtava kaappi siirrettiin maton avulla työhuoneeseen, joten se on ollut todella täynnä. Oli kyllä hauska kokeilla millaista yläkerrassa on nukkua ja oleilla. Portaissa juoksemiseen väsyi aika nopeasti. Etenkin kun sivuoven edessä ei ole varsinaista eteistä, vain pari porrastasoa, joihin ei hirveästi tavaraa voinut säilöä, koska siitä piti mahtua kulkemaankin. Takit ym.olivat siis yläkerran eteisessä ja kengät oven edessä.

Me olemme molemmat sellaisia että tykkäämme aika minimaalisesta sisustuksesta, emme halua täyttää huoneita tavaroilla. Remontin aikana täydet huoneet ahdistivat moneen otteeseen.

Tältä näytti ruokahuone olohuoneena:


Ja vierashuone makuuhuoneena:

Vaihdoin jossain välissä sängyn tuohon toiselle seinälle missä on työpöytä ja tuoleja. Se sopikin siihen oikein kivasti. Huoneeseen tuli enemmän tilaa eikä tarvinnut kiertää sänkyä mennessään vaatekaapeille (ruskeat kirjahyllyn vieressä). Päätimme jättää sen siihen vieraillekin.

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.