7.10.2012

Seuraava projekti??

Mietimme eilen bussissa että varmaan pitäisi alkaa päättämään pikkuhiljaa mihin säästämme seuraavat remonttirahat....

Remontoitavia kohteitahan riittää!

Salaojitus täytyy joskus tehdä mutta koska täällä ei mitään vesi- ja kosteusongelmia ole ollut ja pihan avaaminen kuulostaa turhan hurjalta, jätämme tämän projektin vielä toistaiseksi.

Ulko-ovien vaihdosta pyysimme jo tarjousta muutamasta firmasta ja yksi mies kävi ja teki tarjouksen, johon meillä ei sitten ollut vielä varaa. Ulko-ovet päästävät vetoa sisään, joku ovi on hiukan rikkikin ja lukot ovat vanhaa mallia, eivätkä kovin vakuuttavia tai luotettavia (viime talven perusteella jäävät helposti auki).

Portaat rapistuvat joko väärän maalin tai maalaustekniikan ansiosta. Maali lohkeilee ja portaista irtoaa palasia.  Nämä kuvat on otettu keväällä ja portaat ovat rapisseet aika paljon tästäkin vielä.
Näistä täytyy siis rapsuttaa tuo maali pois ja kaikki mikä irtoaa ja tehdä uusi rappaus/betoniverhous päälle. Ja sitten maalata. Samalla voisi tietysti uusia kaiteetkin. Mutta miten nuo ovat kiinni ja mistä saa sellaiset kaiteet, jotka sopivat taloon kuin ne olisivat aina olleet siinä?
Ja tietysti portaidet ja kaiteiden täytyisi vielä olla kestäviä. Niin ekologisessa mielessä kuin siinäkin, että ne kestävät vuosikymmeniä.


Näistä sitten pitäisi päättää.....luultavasti se menee tuohon porrasprojektiin ensin ja sitten ovet.
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.