7.10.2012

Kukkien istuttamista

Laitoin eilen maahan kukkasipuleita. Meille on toivottavasti siis keväällä tulossa valkoisia isokevättähtiä, kuningasliljoja, päivänkakkaroita, sinisiä mukulakurjenpolvia, keltaisia keltakärsämöitä. Muut kukat laitetaan sitten keväällä.

Ostin kahta erikorkoista auringonkukkaa. Ne ajattelin laittaa keinun taakse vähän niin kuin seinäksi. Samalla kun keinuu, voi taivuttaa päätä ja ihailla kukkia sitten kun alkavat kukkia. Matalampi auringonkukka on sellainen, jossa on yhdessä varressa monta kukkaa! Ihanaa!!

Kuistin eteen teemme kivikkopuutarhan, johon tulee yrttejä isojen kivien väleihin ja muutama kukkakin. :) Käytämme samoja kiviä kuin autotallin liuskan muurissa, koska niitä jäi vähän yli. Ja koska olemme vähän huonoja yrtin kasvattajia, ajattelimme kokeilla tämmöistä. Ja kuulin myös sellaisen vinkin, että niitä täytyy kastella tietyllä välillä, jos siinä mokaa, ei kasva. Eli se voikin olla meidän moka, mitä emme ole tehneet. :( No kokeillaan nyt. Kuisti kylpee koko päivän auringonvalossa, joten paikka on lämmin ja aurinkoinen ja kivet vielä varaavat lämpöä.
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.