28.12.2011

Milloin se kevät tulee?

Koska tänä vuonna talvi on nyt ollut vähän niin ja näin, alkaa jo miettiä kevättä. Etenkin kun maa on taas paljaana. Himottaisi jo katsella siemenluetteloita mutta onneksi niitä ei ole postista vielä tullut. Ostaisin varmaan siemeniä parilla sadalla....
Ajatuksissani siintää, että voisimme kasvattaa bataatteja, nauriita, lanttuja, porkkanoita, perunoita, kaaleja....ja tietysti erilaisia kukkia.
Pavuista on huonoja kokemuksia, joten en tiedä jaksaako niitä enää yrittää. Yrttejä olisi ihana myös kasvattaa mutta emme ole niitäkään oikein saaneet kasvamaan. Sitruunamelissa meillä oli talvenkin yli mutta ei sitä oikein käytetä, joten vähän turhaa. Basilikasta tulee aina kitkerä ja puiseva, muut yrtit ovat lähinnä kehittäneet mahtavat kukat. :)
Pinaattia vois kokeilla taas. Kurkkumaa oli hyvä viime kesänä, joten ehkä sitäkin voisi laittaa. Tiedetään ainakin, että se viihtyy tässä pihassa ja että pari tainta riittää, koska sehän kasvattaa hirveän pitkät rönsyt. Viime kesänäkin yritti kovasti mennä naapurinkin puolelle.

Kumma miten sitä jaksaa keksiä itelleen koko ajan lisää tekemistä vaikka edellisetkin hommat on kesken eli remontti ei ole lähelläkään valmista! Listoja puuttuu alakerrasta ja yläkertaan uppoaa työtunteja vielä paaaaljon.
:)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.