11.12.2011

Listoja taas

No niin, tänään uurastettiin viisi listan pätkää ruokahuoneen-keittiön kattoon.
Hitaasti mutta varmasti...

Lunta tupruttaa pihalla. Käytin vierastyynyt, peitot ja petarin parvekkeella tuulettumassa mutta sitten alkoi tulla enemmän lunta niin piti hakea pois. Mutta hyvältä ne tuoksuivat silti. Saavat vieraat nyt nukkua raikkaissa lakanoissa. Minä tykkään tarjota vieraille pyyhkeet ja lakanat kun meillä yövytään. Tuleehan niistä ylimääräistä pyykkiä mutta lakanoita riittää ja ei niitä tarvitse heti pestä, kun eivät ole niin likaisia kuin normikäytössä. Ostin nyt uudet ruskeakukkaiset pussilakanat ja tyynyliinat vieraskäyttöön. Jostain syystä tykkään myös että lakanat sopivat jollain tavalla toisiinsa, kun sänkyä petaa (oli se sitten vieraille tai itselle). Esa ei uskalla valita lakanoita koskaan, kun pelkää valitsevansa väärin. Etenkin kun olen joskus huomauttanut valinnoista....eli kai pelkää ihan aiheesta. ;)
Ostin pyykkinarua ja ajattelin viritellä jommallekummalle vintille narut niin voi tuulettaa peittoja yms. säällä kuin säällä. Aina ei voi tuulettaa vaikka kuukalenteri sanookin että on tuuletuspäivä! Miksei sää usko kuuta?
:)Kellarikin on jo valmis vihdoin kun saatiin maalattua ja laitettua tavarat paikoilleen. Ja Esa eristi putkia, sen takia ne ovat kuvassa mustia.
 

Meidän keittiön ikkunanpielessä on joku koukku ja ripustimme siihen lyhdyn, kun totesimme sen olevan tarpeeksi jämäkkä. Saa itsekin ihailla lyhdyn valoa. :)

Kun äitini kävi täällä, sain tauluja, joita olen aina äidiltä himoinnut. :) Laitoimme ne makuuhuoneen seinälle, kun totesimme etteivät ne oikein muualle sovi tai eivät pääse oikeuksiinsa tapetin tms. takia.
  

Olohuone toimii nyt joogasalina ja olohuoneena:


submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.