4.12.2011

Maalausta, paikkausta ja sisustamista

Eilen Esa maalasi kellarikerroksen kahden huoneen lattiat kertaalleen. Meni niin myöhäseen illalla että pitää laittaa toinen kerros vasta tänään. Piti maalata ruskealla mutta tulikin luonnonvalkoinen. :) Ei voi tietää noista maaleista mitä niistä tulee! Maalia piti ohentaa vedellä...Esa näppäränä poikana keksi miten 4litran tölkistä saa kaadettua litran. Piirsi viivoja purkin kylkeen ja kaatoi astiaan niin paljon, että maalin pinta tippui alle viivan. :)
Ennen kuin pääsi maalaamaan, piti hakata viemärinkansi irti lattiasta:

Nuo muovikannet viemäreissä ovat kyllä hyvä keksintö, mutta hämmentävän paljon niistä huolimatta viemärikaivoihin kertyy tavaraa (tämäkään kansi ei ollut suinkaan näin tiukasti kiinni kun tilaa käytettiin verstaana saunan rakennusvaiheessa).


Pitää sitten kun keksii askarteluhuoneelle käyttöä, maalata seiniä...vai mitä? ;)
vähän on lattiabetonia tai tasoitetta roiskunut...


lattian korkeustasoa laskeskeltu seinään...
Kuka nojasi ikkunalautaan?! (villi veikkaus: betoniauton "kärsä")

Nyt yhtäkkiä tupsahti minullekin asiakkaita, joten halusin tehdä jonkinlaisen sopen, missä heitä hoitaa, joten tein sen yläkerran eteiseen. :)

Keittiön seinien reiät täytettiin jo uretaanivaahdolla. Tehokas aine täyttämään paikkoja, mutta ei silti kuulema nouse Esan suosikkiaineiden joukkoon. Pitäis siistiä seinä ja laittaa tapetti päälle.

Ei tunnu aika riittävän millään, vaikka kuviteltiin että ehditään paremmin tehdä kun täällä asutaan mutta tuntuu että vähemmän ollaan saatu aikaiseksi nyt kuin silloin kun asuttiin vanhassa kämpässä. :)
Kun pitää siivota, pestä pyykkiä, tehdä ruokaa ja nyt on tietysti ollut vieraitakin niin ei silloin viitsi mitään remonttihommia tehdä. Vaikka herra A kun on ollut käymässä, on hän ollut mukana tekemässä mutta hän onkin itse halunnut tehdä ja vierailikin pahimpaan remonttiaikaan. ;)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.