Nyhdin valtavat varret pois ja pilkoin pakkaseen. Pari pussia jätin jääkaappiin, jos tekis kiisseliä, piirakkaa tai chutneya. Osasta tein mehua ja voin sanoa, että meni kyl puoltoista kiloa ihan hukkaan. Raparperi ei maistu yhtään, laihaa sokerilientä vain. :( Eli ens kerralla en laita sokeria ollenkaan.
Ennen kuin meillä oli mehumaija tein mehua niin että keitin raparperit pienessä määrässä vettä ja kaadoin pulloon. Hyvää oli! Nyt laitoin maijaan raparperit ja päälle sokerit, enkä edes laittanut niin paljon kuin ohjeen mukaan ois ehkä tarvinnut! Ja ei onnistunut. Kyllähän tuota juo, mutta ei sitä kannata raparperimehuna mainostaa, vaan ruokosokerimehuna. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.