19.6.2012

Grillitiilet

Tilasimme tiiliä, jotta voimme tehdä uuden grillin hajonneet tilalle.
Soittivat perään, että saako olla sileää (tilasimme karheempaa), sanottiin että juu saa. No sitten sieltä tuli umpitiiltä vaikka piti olla reikästä (umpinainen on kalliimpi, vaan ei ilmeisesti sovellu ulkokäyttöön). Mutta koska kuski oli jättänyt pinon keskelle kulkuväylää, roudasin tiilet pihan perälle, koska ajattelin, että varmaan nämä on oikeita.... Ja kaiken lisäksi osa oli halkeillut ja niistä irtoili palasia. Olivat kaatuneet ja kuski on tarkastanut niiden kunnon, mutta ei kauheen hyvältä näyttänyt...en minä olisi niistä mitään takkaa tai taloa alkanut rakentaa!
No, ei ollut oikeita ei....kauppa selvitteli asiaa viikon-kaksi ja sitten toi sellaiset mitä pitikin. Roudasimme nämä uudet reikätiilet pihan perälle ja toimme umpitiilet noudettavaksi tien viereltä.
Ja eilen kuulin naapurilta, että heillä olisi ollut ylimääräisiä....Nooh.... :)

Nyt sitten pitäis päättää käytetäänkö laastia vai ei ja alkaa pinoomaan. Juhannuskin tulossa ja eikös silloin grillata?!
Ilman laastia on joustavampi maan liikkuessa, säämuutokset ei murenna laastia ja grilliä on helppo siirtää tai muokata muuten tarvittaessa....mutta laastin kanssa on tukevampi kyllä. No, täytyy katsoa mitä grillimestari keksii.
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.