29.10.2011

Vanhasta avaimet luovutettu ja...

...uudessa kodissa alkaa tuntua kodilta.
Tänään urheiltiin vähän pihalla. Leikkasin nurmikon ja silppusin samalla omenoita ja lehtiä pihalle maatumaan. :) Esa paini edelleen pihatien kanssa.

Jos vain jaksais, vois remontoimista jatkaa, koska tavarat ovat suurin piirtein paikoillaan. Tietysti yläkerran tavarat nyt ovat siellä täällä, koska lattia puuttuu edelleen. Keittiöstä puuttuu korvausilmaventtiili ja sen takia yksi seinänpätkä on edelleen maalaamatta. Listoja puuttuu vähän sieltä täältä. Alakertaan odotellaan vielä kylpyhuone-saunan lattialämmityspumppua ja lattioita tarttis maalata. Yläkerran niin sanotut pohjatyöt on tehty. Tarttis ostaa ja kiinnittää levyt seinille, jotta pääsee maalaamaan. Lattialaudat on sahattu, ei muuta kuin ostamaan kiinnitysvermeitä ja hihat heilumaan. Vaatehuoneen kaapit täytyis maalata, pöytätasoa ja kaapistoo laittaa paikoilleen niin olis valmista. Eli ei mitään suurta mutta pitäis vain aloittaa....

Oltiin molemmat lomalla tämä viikko ja tuntuu kuin olisi työleirillä ollut! Mutta kivaa on ollut laittaa kotia kuntoon. Väsyttää ja lihaksia kolottaa mutta ei ole työasiat mietityttänyt. Tänään kattelin työvuoroja ja mietin työviikkoa ensimmäisen kerran!
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.