22.8.2024

Joogasali ja yhdistetty työtila remontoituna

Hiki virtasi tässä projektissa ja tuntui kestävän ikuisuuden. Mutta tulihan se valmiiksi. Kuukausi ja 10 päivää siihen meni. Ei tietenkään tehty joka päivä, koska piti töissä käydä ja levätä. Ja materiaalien hankintaan meni myös päiviä.

Uutena ostettiin maali seiniin, ruskea kynnys- ja listamaali ja muuriseinän paikkaukseen käytetty laasti. Ja jotain maalaustarvikkeita. 

 









Muuriseinän rapsutus oli kova urakka. Maali irtosi liuskoina mutta joissakin kohdissa ei irronnut vaikka millä rapsutti. Kun maali oli saatu pois, paikattiin laastilla ja maalattiin päälle.




Panelin ja lattialautojen välissä oli iso rako (2-2,5 cm). Siihen sahattiin naapurin toimesta palikoita, jotka höyläsin kohta kohdalla paikoilleen sopivaksi. Ja listat päälle.













Nyt on hyvä tehdä töitä täällä ja joogata. Tuo toinen tuoli oleilee eteisessä ja nostetaan tarpeen mukaan huoneeseen, näin huone on tilavampi.







Tuolit hankittu keväällä ja muut huonekalutkin haalittu kotoa. Makramee-työn ostin mutta hylly on omasta varastosta, samoin toisen hyllyn lasihylly korvattiin puisella, molemmat saunan remontin jämiä. 

Verhokiskoa ei laitettu vaatehuoneen eteen takaisin vaan vaatehuoneen puolelle laitettiin varastoista löytyneet tangot, joihin verhot ripustettiin.




submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.