10.10.2015

Ei vielä....ei vielä....ei vielä...

Sillä lailla. Ei mene meidän öljyn vaihto maalämpöön ihan niin kuin piti...öljy loppui jo viikko sitten, uutta ei viitsi tilata, joten vesi lämpiää nyt sähköllä.
Oli se hyvä että nämä pikkupakkasetkin alkoivat samaan aikaan. Meillähän on vesikiertoiset patterit, jotka lämmittävät taloa. Alkaa pikkuhiljaa miettimään, että olisiko sittenkin pitänyt investoida ja rakentaa jotenkin pienet uunit taloon. Tai edes tähän keskikerrokseen jossa asutaan...
Piippu vaan on keskellä taloa eikä uunia oikein järkevästi saisi mihinkään sen ympärille. Harmi.
Yksi päivä kun tulin töistä kotiin ja istuin sohvalle suihkun jälkeen, mietin että onpas viileetä. Lämpömittari näytti 16,3. Että onhan se hiukan viileä huonelämpö (useimmilla ihmisillä se on 21-25astetta....).
Suihkussa tulee käytyä nopsaan, koska vesi ei kauaa lämpösenä pysy. Eikä viitsi valuttaakaan pitkään, koska ei halua huisin isoa sähkölaskuakaan kaiken tämän remontin päätteeksi.

Öljysäiliön purkajan piti tulla tänään mutta eilen vastasi vihdoin soittoihin/viesteihin ettei pääsekään ku sen veli ei pääse. Just. No tuu sitten kun pääset koska eihän tässä nyt pysty alkaa uutta purkajaa etsimään.

Ensi viikolla sitten ehkä päästään aloittamaan. Ainakin pihalle tullaan jo kaiveleen.
submit to reddit Delicious

1 kommentti:

  1. Ei meillä sentään koko aikaa ihan noin kylmä onneksi ole, olipahan vain olohuoneessa jäänyt pattereiden termostaatit asentoon 17C :) Toki normiasetus 20C tarkoittaa käytännössä 19C huonelämpöä, mutta niinpä onkin tarkoitus olohuoneessa vaihtaa patterit paremmin lämpö luovuttaviin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.