1.8.2013

Televisio

Meillä ei ole näkynyt koko aikana täällä asuessa kuin Ylen kanavat, Ava ja Fox. Ja kun tuulee, sataa, on ukkosta ilmassa, ei telkkarista näy mitään. Pätkii ja näkyy vain erivärisiä laatikoita.
Vähän paremmin saattaa näkyä, jos työntää cd:n antennijohdon ja seinän väliin tai kikkailee muuten johdon kanssa.
Ollaan mietitty että tilattais joku telkkarihemmo katolle keikkumaan ja vaihtamaan antenni tms. mutta ei vain olla tehty sitä. Emme me niin hirveästi telkkaria muutenkaan katsota. Eihän sieltä tule kuin uusintoja ja samoja vanhoja leffoja. Muutamia hyviä uusia puutarhaohjelmia nyt on tullut mutta muuten aika toivotonta.

No, minun poissaollessa, ukko oli innostunut kokeilemaan voisko tuolla tehdä jotain ja oli työntänyt johdon pään seinässä toiseen aukkoon. Ja tadaa! Meillä näkyy kaikki kanavat. :D
Kyllä pisti naurattaan....

Tässä olis siis remontointivaiheessa käynyt niin, että pistokkeen kansi oli irrotettu, jotta tapettia sai korjattua ja oli laitettu kansi väärin päin takaisin. Siinä lukee TV ja RADIO mutta eipä tullut mieleen, että varsin kiinteästi paikallaan olevassa vanhassa johdossa liitin oli väärää mallia seinän puolella ja siksi siitä ei olisi kannattanut ottaa mallia kun tuota kantta on laitettu takaisin...

Että semmosta.

Toinen hauska juttu on, että tuo pistoke on työhuoneen puolella ja johto tulee seinän läpi. Mutta vaikuttaa siltä, että johto on tapetoitu/maalattu seinään kiinni. Se ei siis liiku mihinkään vaikka kuinka nytkyttelee. Jos sen haluaa jossain kohtaa vaihtaa....voi joutua paikkaamaan tapettia tai tekemään vähän isompaakin seinäremonttia...mutta murehditaan sitä sitten.

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.