15.7.2013

Huoneet muutoksessa

Näköjään tässä on nyt tullut asuttua talossa niin pitkään että tuntee, että vuosien varrella tiettyihin paikkoihin kerääntyneet kamat eivät olekaan oikeilla paikoilla. Isossa talossa, jossa kaappeja on siellä täällä, tulee helposti hukanneensa asioita. Esim. siimaa löytyi askartelulaatikosta, autotallista ja siivouskaapista.... Järjestyksen ihmisenä minä haluan että asiat löytyvät järkevästi ja mielellään samaan hommaan samasta paikasta. :)
No on tullut sitten järjesteltyä erinäisiä kaappeja ja huoneita uusiksi. :)

Innostuin keittiön/ruokahuoneen hyllyn tapetoinnin kauneudesta niin että ajattelin, että voisi nuo työhuoneenkin hyllyt sillä tavalla käsitellä. Ja olen miettinyt useampaan otteeseen, että avohyllyt on ihan kivoja mutta saa aikaan sekavan ja epäsiistin vaikutelman. Niinpä nyt sitten otin itseäni niskasta kiinni ja tein verhot. Ihan kivalta näyttää. Vähän vähentää sekavaa tunnelmaa. Tietysti kun huoneessa on kolmella seinällä kolme työpöytää, lattioilla laatikoita ja huoneen läpi kuljetaan, ei siitä oikein sellaista ihan täydellisesti miellyttävää kertakaikkiaan saa. :(Vanhasta keittökomerosta teimme siis vaatehuoneen ja yläkerrassa muutenkin on noita kaappeja, mutta kyllä niissä kaikissa jotain on. Väljästi tosin. :) Ja minä uskallan julkaista netissä kaappini sisällön. Ovat niin siististi. Aina. Ihan oikeasti, kaikki jotka ovat joskus kaappeihimme kurkanneet, tietävät tämän. :)Vaatehuoneen pitkissä ruoka-ainekaapeissa on nyt meidän lakanat, pyyhkeet ym. kodintekstiilit ja retkeilykamat. Ja tässä tiski- ja yläkaapeissa on klinikan tavaroita, telttoja ja muuta sälää. :)
Vanhassa allas/roskiskaapissa on meidän laukut ja muut pussukat ja nyssäkät. Vierashuoneen kaapit:

Tässä on vasemmalla vieraiden käyttöön lakanat, pyyhkeet, peitot ja tyynyt. Sekä yksi tangollinen kaappi, jos haluaa ripustaa vaatteitaan roikkumaan. Yhdessä kaapissa on vielä kirppishylly, josta vieraat voivat halutessaan napata mukaan tai jättää vaihtareita. :) Ja siellä on myös klinikan peitot, tyynyt, lakanat yms.
Toisella puolen valkoisissa kaapeissa roikkuu meidän makuupussit. Ihanaa kun saa säilyttää makuupusseja avonaisina, eikä pussiinsa sullottuina! Yhdessä kaapissa on juhlapuvut ja yksi kaappi taitaa sisältää nyt vain listoja, jotka odottavat, että joku asentaisi ne kattoon...

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.