24.12.2012

Vierashuoneen listat


Tänään on ollut vuorossa valkoisen kaapin ympärystön karmien maalaus ruskealla.
Halusimme säästää muistoja menneestä emmekä maalanneet kaappeja sisältä. Plus että se olisi ollut tosi ärsyttävää hommaa vaikka tuonne seisomaan mahtuukin.

Ja vierashuoneeseen tulevien katto- ja lattia/jalkalistojen rapsuttelu. Vanhat maalit pitää ensin rapsuttaa pois ja sitten maalata uutta ja iskee paikoilleen. Kaappien eteen teemme uuden listan, koska lattialaudat eivät tule kaapin alta niin kuin vanhat, joten siihen jää pieni rako, jos laitamme vain vanhat kapeat listat. Tuossa maalatessa huomasin kuinka sieltä lattianrajasta veti todella kylmästi, joten hyvät listat ovat tarpeen!

Käytämme vanhat listat. Joitakin täytyy liimailla kasaan mutta eipä tarvitse sahailla kulmia ja mittailla. Olin jopa niin fiksu että purkaessa kirjoitin listan taakse että mistä se on. :)
Maalaamme kaikki listat samalla ruskealla, jota jo käytimme joogasalissa. Vierashuoneen toisen kaapin karmit jo olivatkin ruskeat (katso kuva alla), joten ei tarvitse ihan kaikkea alkaa maalata. :)


Ja siinä maalauksen sivussa huomasin että nurkkaan valkoisten kaappien viereiselle seinälle pitäisi lisätä maalia ja kun vedin maalarinteipit pois, jotka olivat olleet seinän suojana, tarve lisääntyi...

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.