23.12.2012

Ruokahuoneeseen+keittiöön listoja ja pientä maalausta

Ruokahuoneen kaappien karmit saivat innokkailta remonttimiehiltä kyytiä, joten jouduimme ostamaan uudet. Ne olivatkin kapeammat kuin vanhat, joten piti hiukan täydennysmaalausta tehdä. Mutta se on nyt saanut odottaa yli vuoden. :) Tuskin kukaan on huomannutkaan...mutta nyt vihdoin saimme tehtyä sen.

Lisäksi ruokahuoneesta eteiseen menevän oven karmit piti ensin kitata ja sitten ne saavat myös uuden maalin. 

Ja ne kuuluisat listat, jotka aina remontista jää laittamatta...Esa nyt tuskaili loput listat paikoilleen.
Listojen laittaminen ei ole helppoa kun seinät ovat epätasaiset, lattian ja seinän väliin täytyy välillä kehitellä täyttöpaloja, sahaukset eivät aina mene niin oli mitannut tai kulma ei ole sopiva tms..... Jääkaapin ja uunin taakse laitamme listat sitten kun käsittelemme lattian uudelleen. Keittiö on ollut kovassa käytössä ja mietimme jo muuttaessa että jos vain olisi ollut aikaa, olisimme käsitelleet lattian vielä kertaalleen mutta se ei silloin ollut mahdollista. Nyt voisi samalla käsitellä keittiön puisen tason. Siinä on vain kevyt tehdaskäsittely, joten imee helposti kaiken nesteen yms. Otamme kodinkoneet ulos kopistaan ja käsittelemme lattiat niidenkin alta, joten silloin saa sitten samalla laitettua ne listatkin.
Patteriputkien ympärille täytyis kehitellä jotkut täytepalat...näin tuo on aika ruma....
Tässähän paranee lämmönhukkakin, kun ei vedä tuolla lattianrajassa. ;) Kyllä on muuten erin näköinen huone kun on listat paikoillaan!!
Tuohon tapetin ja maalatun seinän väliin pitäsi tulla valkoinen lista
Jostain syystä minulla on sellainen muistikuva, että olemme ostaneet koristelistan tuohon ruokahuoneen seinälle mutta sitä vaan ei löydy mistään! Olen hiukan pettynyt kun emme saakaan tätä huonetta nyt valmiiksi. Olin toivonut että nyt voisi tehdä näitä viimeistelyjä niin että yksi huone kerrallaan valmiiksi mutta eihän se koskaan mene niin kuin olisi halunnut. Ja tässä talossa kaikki menee aina niin että kun haluat tehdä jotain, täytyy ensin tehdä vähintään kaksi hommaa käyttäen siihen vähintään puoli päivää, ennen kuin pääset tekemään sitä mitä alunperin oli aikomus tehdä. :)
No, listojahan riittää että eiköhän tuohon joku joskus löydy.  ;)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.