10.9.2012

Lemmikkejä

Autotallin seinänvierustat olivat täynnä valkoisia kuolleita matoja tms. Ja on edelleen, koska emme ole siivonneet. Lattialla on sen verran paljon kaikkea paskaa, että jos sen haluaisi siivota, täytyisi olla joku kunnon teollisuuspölynimuri.... Mutta meidän varastokäyttöön talli on riittävän puhdas. :)

Nyt löysin pyykkikorista ja suihkun viemärikannen päältä tämmösiä ruskeita kippuroita (kuvassa kaverina peukalo kertomassa vähän että minkäkokoisista kavereista on kyse).

ja epäilen, että ovat samoja kavereita kuin siellä autotallissa. Näyttivät tyhjiltä kuorilta, joten nämä ovat varmaan jonkun otuksen kuoria, joista ovat kuoriutuneet. En kyllä tiedä minne ovat sitten luikerrelleet mitä sitten ovatkin...

Minä kasvissyöjänä olen nyt ehdoton sen suhteen, ettei meidän taloon tuoda mitään lihaa. Olen innoissani ollut siitä, että nyt kun meillä on uusi uuni ja jääkaappi, voin olla varman, ettei niissä ole säilytetty lihoja.....mutta. Valitettavasti se taika on nyt poissa, sillä löysin sieltä kokoelman matoja ja kärpäsiä. :(

Ovat varmaan tulleet omenien mukana ja tippuneet tuonne laatikon pohjalle. No, ehkä kuitenkin jatkan lihattoman jääkaapin illuusiota. Onhan meillä sisällä kuolleita ampiaisia, kärpäsiä yms. joten ei meidän talo täysin lihavapaa ole. :)

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.