28.4.2012

Pihakauden aloittelua

Nyt on pihassa pihakeinu, pitää vaan vielä pestä se ja korjata katoksen kangas.
Pyykkinaru ripustettu ja todettu että haastavaa saada se oikealle korkeudelle...niin että tämä pätkä yltää ripustamaan mutta kuitenkin niin ettei siihen hirtä itseään ohikulkiessa eikä pyykit roiku maassa. :)

Huomenna tulee ystävä avuksi pihalle hommiin. Lähetettiin kyselyä muuriaineksista, vois tilata samaan aikaan maa-ainesten kanssa ja ne vois saada tässä parin viikon sisään.
Nämä kasat ois tarkoitus pilkkoa...lahot marjapensasaidat ja leikatut oksat puista ja pensaista.Olen tänään koulussa, joten vierashuoneen remppa seisoo jälleen. Kunhan sais ne seinät pykättyä niin sitten lattiaa voi alkaa tehdä yksinkin. Tuohon seinälevyjen asentamiseen ja kantamiseen tarvitaan kaksi.

Saimme laventelin ruukussa! Kukkia jo puskee, mutta en tiedä uskaltaako sitä ulos viedä. Ehkä pidämme sen sisällä. Pitää vissiin tehdä keittiöönkin ikkunalauta.... :)

Kukkasia puskee kovasti maasta, innolla odotan mitä kaikkea sieltä ilmaantuu. Raperperi kehittele jo isoja mokkuloita. Krookuksia ja sinivuokkoja nyt ainakin on pihassa. Sitten jotain muitakin lilja-tyyppisiä. Ja sitten noita pieniä sinisiä on kahtakin sorttia.


Niin ja grilli päätti murentua atomeiksi....

Portaille täytyy jotain tehdä...

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.