20.3.2012

Joogasalin seiniä kitattu

 ja lattia on edelleen tahmeahko, joten odottelemme kiltisti ensi viikonloppuun ennen kuin laitamme kaapistot paikoilleen. Voi kyllä olla, että jos niitä joskus haluaa siirtää, joutuu lattiaa hiomaan ja käsitteleen uusiksi....aika karun näköiset ovat kaapistojen jalat ja painaviakin ovat. Mutta siinä vaiheessa on muutenkin värieroja jo lattiassa, että paree onkin laittaa lattian pintaa uusiksi. ;)
Jaa, mutta pitäisköhän laittaa kalustehuopaa kaapiston jalkoihin, säästyis lattia... laittais vähän pitempiä suikaleita sokkelin kulmiin niin luulis kestävän.

Laitoin puukittiä seinälevyjen saumakohtiin. Nurkkia oli aika tuskaista kitata, joten jätin ensimmäisen yrittämisen ja sotkemisen jälkeen loput tekemättä. Laitetaan joku lista tms. nurkkaan. Pitää kysyä maalarilta mitä siihen kannattais laittaa...

Maalasin vielä kertaalleen pöytätason ja kyllä on upeat! Melkeen harmittaa, että laitetaan ne tuonne vaatehuoneeseen, mistä kukaan ei niitä näe. :)
Hmm...voiskohan sittenkin toisen kaapiston tuoda eteiseen ja veis tuon pöydän sinne ylös. Kaappeja siellä taatusti on tarpeeksi. Ja jos ei ole, on lattioilla tilaa laatikoille ja vintillä lisää tilaa. :)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.