29.11.2011

Uusia kirjoja tulossa...

Saan kirjakuljetuksen Helsingistä loppuviikosta ja sehän tarkoittaa sitä että yksi meidän hyllyistä tulee täyteen, joten täytyy käydä ostamassa uusi hylly! Onneksi Lundia on sen verran kätevä ratkaisu, että niitä saa lisää. Meillä on vielä yksi tikas vapaanakin että jos kirjoja innostuu hankkimaan enemmänkin, voi ostaa toisen tikkaan ja hyllyjä sitten väliin. :)

Kovasti on vuodesohva ollut käytössä jo vaikka ollaan vasta kuukausi täällä asuttu! Nyt on ensi viikolla tulossa yksi vieras ja parin viikon päästä lisää! :)
Ihanaa kun vieraita käy! Vielä kun voisi heidät yläkertaan majoittaa, olisi mukavempaa mutta kuulemma uni maistuu tuossa sohvallakin. :)

Meinasi tulla neljän viikon seisaus joulukuussa minun remontointiin mutta sain onneksi siirrettyä aikaa, joten saadaan ehkä valmiiksi keskeneräiset tässä puolen vuoden sisään... Kesäksi olen jo majapaikkaa lupaillut, joten parempi oiskin.
Nyt ei ole asiakkaita juuri ollut, haluaisin heidät pois meidän sohvalta. Olisi mukava pitää olohuone vapaana vieraista tuoksuista ja hoidoista, mutta nyt täytyy vaan kestää. Aina kun ihmisiä hoidetaan, huone olisi kiva pitää mukavana, rentouttavana ja puhtaana ylimääräisestä roinasta. Olohuone ei ole siihen nyt sopiva paikka. Onneksi nyt on pimeää, joten voi jättää asiakkaan kynttilän valoon makaamaan niin saa vähän paremmat vibat. ;)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.