5.9.2011

Keittiösopimus tehty

Noniin, nyt on suunnitelma keittiöstä saatu päätökseen. Tarkistusmittaukset tehdään torstaina, sen jälkeen pistetään keittiö tilaukseen. Ihanaa!
Sen pitäisi sitten olla meillä asennettuna syys-lokakuun vaihteessa, olettaen että pintaremontti on siihen mennessä valmis ja asentaja pääsee silloin paikalle. Nykyiset keittiömiehet saavat pysyä kaukana kalusteista! ;)

Huh, ensimmäinen suunnitteluaika oli 16.8. Yhteensä neljä firmaa käytiin läpi. Yksi valikoitui pois sen takia, että yhteydenpito ja yhteysymmärrys pätki pahemman kerran, toimitusaika oli 4-6 viikkoa eikä tapaamisaikoja saanut koskaan alle kahden viikon päähän. Yhdessä firmassa myyjä tuntui olevan hitaanlainen tekemään mitään suunnitelmaa edes ja toimitusaika 4-5 viikkoa. Ensimmäinen oli halvin mutta jotenkin se ei sykähdyttänyt ainakaan minua, toimitusaika 4-5 viikkoa ja heidän suosittelemat asentajat tekevät nyt meidän keittiötä... Tämä mihin päädyttiin, toimittaa todella lyhyellä ajalla ja palvelu oli ensiluokkaista. Saimme ajan aina varattua sille päivälle kuin halusimme ja lyhyellä varoitusajalla.
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.