5.4.2015

Omenapuut saavat kyytiä

Kasvimaan vierellä on yksi omenapuu, jonka omenat tippuvat kasvimaalle ja vieressä olevan karviaisen sekaan. Lisäksi puu on kallellaan kasvimaalle päin ja huomasimme myös että on aika lahokin keskeltä. Ja koska pihassa on 6 omenapuuta ja kaksi omena-allergista, ei yksi puun kaato kuulosta kovin huonolta idealta. Onneksi voimme käyttää omenaa hilloina yms. mutta tuoreena sitä ei paljon pysty käyttämään.
Päätimme nyt aloittaa ensin sahaamalla muutamia pikkuoksia ja sitten jonain toisena päivänä sitten runko. Sahailimme aikamme ja sitten naapuri tuli kyselemään, että meinaatteko kokonaan kaataa. Ja tarjoutui moottorisahalla tulemaan apuun. No mehän otimme avun vastaan. Siinä ei mennyt kuin yksi hujaus, kun puu oli palasina.

Koska kanto jää kuitenkin jäljelle, halusimme jättää sellaisen, missä voisi istua tai laittaa kukkaruukun. Sen takia korkea kanto.
Toisena päivänä sitten siistimme paria muuta omenapuuta. Toinen niistä hakkaa kovassa tuulessa taloa. Ja ne kaksi omenapuuta ja yksi kuusi ovat oksistaan kovin ristissä...
Siinäpä meillä sitten onkin työsarkaa saada kaikki oksat pilkottua siihen kuosiin että ne voi vetää oksasilppuriin. Ja loput palat laittaa johonkin kuivumaan odottamaan sitä, että niitä voisi käyttää saunanuunissa tai grillissä.
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.