8.6.2014

Jäniksen poikaset

Etsi kuvista jänis!
Tässä se on otettu n.20cm päästä:


Tämä kaveri makoili keskellä meidän kasvimaata. Naapurit lapset tulivat katsomaan ja toinen silittikin sitä, vaikka sanoin kyllä ettei kannata koskea, koska se on kuitenkin villieläin ja mietin, että hylkääkö emo jos haisee ihmiselle. No se loikkikin  sitten tuonne kukkien sekaan.

Eilen leikkasin nurmikkoa ja poikanen mutusti ihan rauhassa heinää pihan perällä. Huutelin sille, että kannattaa vähän siirtyä. Se painautui matalammaksi nurmikkoon. Mutta kun toistin siirtokehoituksen, se loikki raparperin lehdelle. :) Mutta kun olin siinä vierellä niin jostain pusikosta loikki toinen. Nämä reppanat on niin pieniä vielä, että kun ne lähtee liikkeelle ne kaatuu kyljelleen ensimmäisen loikan jälkeen.
Jätin sen pihan osan sitten ajamatta. Illalla kävin sitten uudestaan, ei näkynyt. 
Mutta sitten piti varoa fasaania ja sammakkoa. Etanoita tulee väkisinkin tapettua pihassa yllin kyllin, sitä ei voi estää.
Tämä sammakko jähmettyi häirittynä jääräpäisesti suoraan tuohon auringonpaahteeseen kunnes sille antoi viileän suihkun kastelukannusta. Eri kaveri kyseessä kuin tuo ruohonleikkuria fiksusti varonut.

Tällä kaverilla on kovasti paljon ollut asiaa viime päivinä, suorastaan rasittavan puhelias. Naiset varmaan mielessä...
Kyllä se vaan tekee ihmeitä pihalle tuo nurmikon leikkuu. Mutta se on kuin imurointi. Työn jäljestä nauttii mutta sen aloittaminen ja tekeminen on tuskaista.

Meilläkin kun on pihassa paljon ruusu- ja marjapensaita ja orapihlaja-aitaa niin naarmuilta ei oikein voi välttyä...

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.