6.2.2013

Hiljaiseloa

Tässä talossa on sairasteltu oikein urakalla viimeisen viikon sisällä....

Öljyä piti tilata lisää eli kaksi kertaa vuodessa säiliö täytyy täyttää....aika hurja määrä öljyä kuluu kahdella ihmisellä! Säiliömme vetää 3000litraa. Yritämme säästää että saisimme vaihdettua kaikki viisi ulosvievää ovea, jospa lämmityskulut sitten tippuisivat vähän kun ei lämpö karkaa harakoille.

Viisi ovea eli pääovi, kuistin ovi, sivuovi, parvekkeen ovi ja pannuhuoneen ovi.
Yhden firman edustaja olikin käynyt meidän sivuovella joku päivä kun olimme töissä (näkyi jäljet lumessa), joten varmaan pitäis pirauttaa hänelle....mutta kyllä siihen hommaan saa varata ainakin 6000-7000 euroa.

Yläkertaan on askarreltu suurin osa lattialistoista paikoilleen. Täytyy miettiä mitä tehdään oviseinälle. Lattian ja seinän välissä on niin iso väli, ettei lista peitä sitä. Täytyy tehdä jonkunlainen kaksikerroksinen lista. Kunhan tässä ollaan taas molemmat terveinä niin jatketaan.
:)

Mutta koska ei oikein muuta kykene tekemään niin kudon paaaaljon. Siinäpä ne säästöt hupenevat kun on pakko ostaa vaan koko ajan lisää ihania lankoja. :)
Mutta eipä tarvitse ostaa villapaitoja, pipoja, lapasia, huiveja yms. Välillä teen muillekin kuin itselleni, joten niistä langoista saan rahat takaisin.
:)submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.