22.5.2012

kukkien ja muiden siemeniä

Tänään Esa on rehkinyt autotalliluiskan viereisen "vajoaman" kanssa tasottaakseen sitä, jotta voimme istuttaa maahumalat sinne.
Minä kaivoin kuistin edustaa, Esa laittoi siihen kiviä/sepeliä ja sitten laitoin siemeniä. Siihen pitäisi nyt tulla auringonkukkia, tuoksupielusta ja kaukasianmaksaruohoa. Siirtelin myös seinään nojaavat vuokot vähän kauemmas seinästä. Nyt siinä on suorastaan iso penkkia vuokkoja!
Kuistin edusta

luiskan reuna


Eilen laitoin kukkapenkin ojennukseen, asettelin kiviä ja varmaan saan lisää kiviä, kunhan Esa purkaa edellisen luiskan muurin uuden tieltä. Mutta näyttää jo nyt tosi hyvältä.

Koska en oikein tykkää narsisseista (ironista, että niitä kasvaa tässä pihassa niin paljon) niin nyhdin irti surutta muutamat keltaiset yksilöt joita tuossa penkissä kasvoi puolittain ulkopuolella. Saipahan orvokit kunnolla tilaa ja reunasta tuli siisti.
Laitoin myös kukkien siemeniä maahan:
pellavaa, ruiskukkaa, punahattuja ja australialaisista elegant water bush, golden desert cassia, little golden wattle, pretty kunzea, silver cassia, tail-leaf wattle, white cascade ja australian bluebell.
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.