21.8.2011

Verhoja

Ripustin tänään ensimmäiset verhot! :)
Kuistin edestä poistettu kataja varjosti todella paljon kuistia, huomasin. Astuin yhtenä aurinkoisena päivänä sisään taloon ja kuuma ilma löi heti kasvoille ovella! Mutta kun menin sisälle taloon, oli viileää....aurinko paistaa esteettömästi koko päivän kuistille, joten se on sitten meidän kakkossauna. ;)
Niinpä laitoin tänään pienen verhon siihen.

Pitsiliinoja ja -verhoja ei ole ilmantunut kuin yksi äidiltä. Niitä tarvittaisiin ikkunallisiin oviin eli pannuhuoneen, portaikkoon, välioviin ja kuistille. Kun ehtisi ja pystyisi lähtemään kierteleen kirppiksiä niin ehkä löytyis.

Sairastan edelleen, joten Esa puuhastelee tänään sisällä ja puutarhassa. Kompostissa pörrää melkoinen määrä ötököitä, joten sille täytyy jotain tehdä ja minä olin sitä mieltä että se täytyy myös siirtää. Tiistaina saamme kompostorin, joten muutenkin täytyisi miettiä paikat kompostorille ja maakompostille.

Marjat senkun mätänee pensaisiin. Pakastin on jo lähes täynnä ja arkkupakastin ei voi täyttää koska sitä täytyy remontin aikana siirrellä. Mehujakin olen tehnyt muutaman litran. Ja juonutkin. Onneksi sain tuoreita marjoja ja niiden vitamiineja tähän flunssaan!

Tiistaina veljeni tulee käymään, vuokrasimme pakettiauton, joten käymme vähän ostoksilla Rakennustorilla, Rauta-Otrassa ja jos aikaa jää Kodin Ykkösessä. Rahaahan minulla ei ole, mutta kai sitä jostain löytyy... ;)
Hankitaan laatat, lasitiilet, saunan ovi ja muuta pientä kylpyhuoneremonttiin ja vähän muihinkin.
Lautalattiatavaraa pitäisi myös hakea jostain, mutta siihen täytyy sitten palkata taas uusi kuski.... Huoh! Välillä ois kiva kun ois oma auto ja pystyis ajaan itse. Ei tarvitsisi aina kysellä jotakuta. Etenkin kun nykyään kaikilla on niin kauhee kiire, ettei saa sovittua yhteen aikatauluja. :(

Nyt sohvan pohjalle taas tutisemaan....

Joogasali:

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti