28.8.2011

Ai miten niin sadonkorjuuaika?

Meillä on koti täynnä omenakasseja ja -ämpäreitä, erilaisia purkkeja kuivauskaapissa ja pöydän reunoilla ja hella pöhisee kuumana vaikka ulkona on lähes 30 astetta lämmintä (tosin nyt onneksi vähän sateli)...

Tein karviaisista hilloa, etikkakurkut nyt työn alla ja Esa teki aamulla omenachutneya. Talolla oli paljon lasipurkkeja mutta kaikkiin ei ollut kansia eikä Prismassa ollut sopivia myynnissä. :( Ostimme kurkuille muoviämpärin. Mutta ei viitsisi kauheesti purkkeja ostaakaan erikseen.
Täytyy ehkä käydä illalla vielä talolta nappaamassa pari kurkkua ja viedä töihin työkavereille. Jotain hyötyä siitäkin, että työkavereita on paljon!
Keittäjälle lupasin viedä raparperiä, saa tehdä lapsille soppaa. Voi olla että olen aamulla paikallinen nähtävyys raparperikassin ja omenaämpärin kanssa....kuljen siis edelleen pyörällä! Pyörän kori on jo hajonnut pohjasta (korjasin sen nippusiteillä), koska olen kuljettanut sillä niin hirveitä määriä tavaraa...
Perjantaina toin sen kyydissä ämpärillisen karviaisia, toisen ämpärillisen omenoita ja kurkkuja, repullisen ja muovikassillisen lasipurkkeja ja oliko jotain muuta...eipä kai. Silloin kyllä talutin... ;)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti