27.8.2011

Sadonkorjuuta ja kipeitä lihaksia

 Omenoita on piha täynnä. Pitäis ottaa kottikärry ja kerätä kompostiin. Ja osa täytyis polttaa tai haudata koska niissä on muumiotautia.
Karviaisiakin on pilvin pimein ja herukoita. Harmittaa kyllä että nyt menee paljon hukkaan pihan antimia. Ei vain ole aikaa. Käymme töissä, illat menee remonttimiesten ja keittiösuunnitteluaikojen parissa. Pitäisi ehtiä syömään ja ruokaa tekemään, mutta ei. Joogaamaan en ole päässyt ainakaan kahteen viikkoon (osittain sairastelun takia) ja keho huutaa tuskasta ja liikunnanpuutteesta. Flunssa vei voimat aika tehokkaasti, jalat ja kädet tuntuneet lyijyntäytteisiltä eikä lihaksissa ole voimia. Eilen illalla oli selkä tosi kipee, ihme ettei konttamaan tarvinnut ruveta...
Tuskanhiki nousee pintaan pelkästä ajatuksesta, että jooga pitäisi aloittaa uudelleen lähes alusta...tulee kipeeksi ihan varmasti ja sitten on taas väsynyt eikä jaksa tehdä talolla mitään. Huoh!
Mitä voisi tehdä toisin...ottaa lomaa sille ajalle kun remonttia pitäisi aloitella ja satoa kerätä tai ostaa talo talvella. :)

Kurkkuja tulee edelleen hirveitä määriä, annoin naapurillekin läjän. He ovat joutuneet omien kurkkujen syömistä rajoittamaankin! Meillä ei sitä ongelmaa tule...

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti