3.8.2011

Avaimet

Nyt avaimet saatu, vielä on jotain kaatopaikkaromua jäljellä.
Puuttuu vain remonttimiehet, jotta pääsisi aloittamaan! No mutta onhan siellä aika paljon ns.alustavia hommia mitä tarvii tehdä ennen remonttimiehiä. Kuten muovimattojen repimistä, mittailua ja suunnittelua. Remonttimiehet on kaiketi valittu, mutta sopimuksia ei vielä ole lyöty lukkoon lopullisesti. Kaikki ovat lomilla tai muissa hommissa, joten ei saada asioita rullaamaan ihan heti.

Tänään tehtiin raparperimehua. (On muuten älyttömän vaikea sana tuo "rapareri" eiku "raparperi"!) Piirakkaa ja kiisseliä on jo tehty aiemmin. Pikkusisko tulee meille marjanpoimintahommiin, jos vain ehtii. Niitä riittää! Mies lähtee reissuun, joten minulla on hyvää aikaa kokkailla mehua ja hilloja Talolla ja säilö kellariin sillä aikaa. Mitä sitä muutakaan nuori nainen tekisi vapaaviikonloppunaan?!
submit to reddit Delicious

1 kommentti:

  1. Teillähän alkaa hommat etenemään kun on avaimetkin jo saatu! Mitäpä sitä baareilemaan ja hummaamaan kun voi marjojakin poimia ja mehustella ;D Terveisiä meidän porukalta teille ja myös pikkusiskolle, sikälimikäli sinne saapuu!

    VastaaPoista