10.8.2011

Mehustamista ja rahapuita

Tehtiin eilen ja tänään lisää herukkamehuja. Ostin tänään mehumaijan, koska eilinen siiviläpelleily alkoi ottaa pannuun....Olihan se helppoa!
Tein yhden version mihin laitoin mustien ja punaisten herukoiden sekaan neilikkaa ja kanelitankoja. Hyvää tuli! :)

Ikkunalaudalla oli valtava rahapuu, kysyin Emännältä, että onko se lähdössä roskalavalle ja sinnehän se. No minähän tietysti sanomaan, että ei tarvitse heittää! Lisäksi löysin sattumalta pihalta rahapuun!!! Siellä se lötkötti tyytyväisenä marjapensaan alla. Tulimme siihen tulokseen Emännän kanssa, että se on peräisin vanhasta kompostista. :) Nyt Esa saa kaksi rahapuuta täällä olohuoneessa kituvan kaveriksi! Jos talossa ei ole rahapuuta, ei ole rahaakaan. Nyt sitä pitäisi siis olla yllinkyllin. ;)Kävin maalari-ystäväni kanssa vähän katselemassa seiniä Talolla. Revin yhdeltä seinältä tapettia ja sen alta paljastui toinen tapetti ja sen alta pahvintapaista ja sen alta lautaa. Aika helposti se lähti...paljain käsin revin. :) Eli ei ollut sellaista mitä ensimmäinen remonttimies sanoi seinän olevan. Mutta joka tapauksessa täytyy joku pohjaseinä tehdä. On kuulemma olemassa jotain remonttikyprokkia (miten lie kirjoitetaan tuo "kyprokki"), joka on tosi ohutta. Täytyy katsella ja miettiä mitä pohjaksi maalille ja tapetille laitetaan. Ikkunaseinät ja katot kannattaa maalata valkoisella, jotta huoneeseen tulee valoa. Tapetista voi ottaa sitten sävyä valkoiseen sekoitettavaksi.

Perjantaina menen varmaan poimimaan satoa (Kurkut olivat valtavia! Sellaisia vauvan käsivarren kokoisia!) ja repimään lisää tapettia, jos tavaroita yläkerrasta on saatu vietyä pois. Tervetuloa kaveriksi! :)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti