9.9.2011

Uudet putket laitettu

Näitä vanhoja putkia on poistettu pitkin Taloa, osa oli kuulemma aika tukossa...

Nyt on putket paikoillaan!
Alakerran vessa:


yläkerran wc

yläkerran vanha keittiö

keittiö
Ja kylpyhuone-saunaankin betoni laitettu eilen, joten nyt vaan kuivurit pöriseen ja odottamaan että se kuivuu. Ei pitäis mennä ku muutama viikko... ;)
Makso vähän enemmän betoni mutta on sellasta että kuivuu nopeammin. Normaalisti kuivuu 1cm viikossa, tää kuivuu 2 cm. Onneksi seiniä ym. voidaan tehdä sillä aikaa kun lattia kuivuu. Ja jos tyypit tekee meidän vessojenkin lattiat niin onhan siel tekemistä kuivumisen aikanakin. Pitäis vaan päättää mitä niille lattioille laitetaan ja hankkia tavara.

Ollaan nyt maksettu jo kuljetuksista mun veljelle, pakettiautovuokra, jätelavan kuljetuksesta, kahden rautakaupan kuljetuksista....mitähän kuljetuksia vielä tulee... Niin, tietysti keittiökalusteet!
Eilen tuli maalit ja viimeiset laatat, tänään pitäis tulla lattialaudat ym. puutavaraa ja keittiön pitäis tulla 27.9. Että ihan kivasti ollaan vielä aikataulussa, kai. Yläkerta ei ehkä tule valmiiksi muuttoon mennessä mutta eipä se mittään. Se ei haittaa asumista, ei tule pölyä (jos vain ehdittäis lattia hioa ennen muuttoa niin sais siivota kaikki pölyt ennen ku kantaa uuttaa kamaa sisään), ei aiheuta naapureille häiriötä ja on kivaa iltapuuhastelua meille. :)
Nyt kun työpäivän päätteeksi (silloin kun on töihin päässyt) on syönyt niin innostus lähteä Talolle on aika hakusesssa....mutta kun sinne pääsee, vierähtää siellä helposti monta tuntia. Sitten kun siellä asuu, ei tarvitse "töiden" jälkeen enää polkea kotiin vaan voi käydä pesulla ja käydä nukkumaan. :)
Naapurit naureskelivat paskaisesti aurinkotuoleissaan kahvikuppien kanssa, että raatakaa te vaan, me odotettiin kuus vuotta että päästiin tähän. ;)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti