9.9.2011

Tämän päivän hommia

Sain siivottua autotallin edestä roskaläjän. Yritin vähän lajitella, jos vaikka seuraava lava tulis sellanen, et ei menis sekajätteenä kaikki... Autotallin laatotuksia piti eilen rankkasateen takia kiskoa irti, koska vanhan mallin mukaan vesi valuis pannuhuoneen viemäriin mutta se on laiton järjestely tänä päivänä...ja samaan aikaan yritettiin betonia laittaa kellariin...hyvä ajoitus etten sanoisi. Piti siis repiä laattoja irti, että vesi jäis ylemmäs eikä valuis litratolkulla kellariin.

JOTAIN tarttis keksiä ennen ku meidän terve Talo on vähemmän terve. Niin no, eihän sille autotallille ole muuta käyttöä kuin varastona nyt...sama kai se, jos se on uima-allas. ;)
Puutilaus tuli. Esa pääsi kiipeilemään ison kuorma-auton lavalla! :) Jätettiin läjä pihalle odottamaan iltaa. Vettä tuli taivaalta mutta olivat aika hyvin muovitettu.
Koulukaveri kävi hakemassa hepoille omenoita, minäkin poimin niitä puoli ämpärillistä. Sitten olenkin potenut kotona. Tosin nyt alkaa selkeesti olla parempi olo, en ole edes nukkunut päivällä! Aivastelen kyllä edelleen.

Illalla kävimme siirtämässä lattialaudat sisälle. 28 nippua lautoja! Kädet mustelmilla, lihakset kipeinä...Onneksi olin levännyt suurimman osan päivästä ennen tuota rykäisyä. Meinasi jo voimat loppua moneen otteeseen, mutta tein sen silti. Vähän piti valittaa, mutta Esa hiljensi minut. ;)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti