26.9.2011

Keittiöhemmot erotettu

Sunnuntaina tuli mitta täyteen. Tänään kävin juttelemassa Talolla keittiöporukan kanssa ja kerroin, että tehkää työhuonen lattia loppuun (olivat sitä tekemässä, puuttui enää muutama lauta) ja se ois niin ku sit siinä. Herrat totesivat että selvä ja jatkoivat hommia. En sitten kertonut syitä erottamiseen, koska eivät vaikuttaneet kiinnostuneilta. Huomenna heidän pitäisi tuoda rikki ensimmäisenä purkupäivänä mennyt ikkuna paikoilleen ja jättää lasku. Eivät edelleenkään olleet maalanneet vaan tehneet vain lattiaa, joten eivät he kovin montaa tuntia tänään ole työmaalla olleet!
Jokaisesta asiasta täytyy vääntää ratakiskosta, aikatauluissa ei pysytä, työmiehiä ei juurikaan Talolla näy vaikka kehuivat tekevänsä hommia vaikka kellon ympäri, ei sanota suoraan jos ei jotain osata tehdä ja kommunikointi on muutenkin heikkoa. Esimerkiksi se, että kaveri lyö käteen kuitteja että tämmösiä on ostettu. Sitten viikon päästä laitetaan viestiä että tänään tarttis saada rahat niistä mistä kuitit annettiin. Puheista ei ota tolkkua että pitääkö meidän hommata jotain vai ovatko he tehneet jo asialle jotakin. Kuka tommosia haluaa palkata?! Jos haluaa tehokkaita purkumiehiä, jotka purkaa kaiken säästelemättä, sellaseen noi oli hyviä!

Erottamisesta seuraa, että me maalaamme, korjaamme tapetit, asetamme listat ja paneelit sekä käsittelemme lattian itse öljyvahalla. Kellari-vessa-remonttityypit (joista alkaa tulla varsinaisia luottoremontoijia) saavat auttaa sen verran, että asentavat levyt purettuun kohtaan seinille ja kattoon.
Nyt alkaa aikataulut ja raha käydä sillä mallilla tiensä päähän, ettei ole varaa ottaa uusia remontoijia keittiöön. Ja tuleepahan meidän näköinen. Ei se nyt niin vaikeeta voi olla! Ja meidän täytyis saada edes se keskikerros valmiiksi, jotta siellä ehtii siivota kunnolla ennen kuin päästään muuttamaan. Pelkkään siivous ja raivaustyöhön voi helposti varata viikon! Samaan aikaan meidän täytyis pakata nykyisessä kämpässä ja siivota sekin lopuksi.

Työhuone:
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti