17.9.2011

Rahhaa

Ihanaa, saimme lahjoituksen lähisukulaiselta! Suuri kiitos!! :)
Ja säästimme myös 330 euroa, koska saimme kadonneen avaimen takaisin. Annoin avaimen ystävälle, joka ei asu Tampereella mutta tarvitsee silloin tällöin majapaikkaa. Hän kuitenkin oli pudottanut avaimen ilmeisesti meidän pihaan lähtiessään. Se selvisi vasta nyt kun aloin kysellä avainta takaisin, onneksi viereisen talon asukas oli sen löytänyt ja säilönyt nyt vuoden verran! Ja palautti nyt kun laitoin ilmoituksia rappuihin. Muuten oltais jouduttu maksaan nykyisen taloyhtiön sarjoitukset uusiksi... Kyllä se aurinko välillä paistaa!
Huh!
Toivottavasti remontit saadaan valmiiksi, että voimme muuttaa jo lokakuun puolessa välissä. Silloin ei tarvitsisi minunkaan ottaa kokonaista viikkoa palkatonta lomaa. Se on meinaa aika iso raha mun pienissä tuloissa.... Täällä on syysloma 17.-21.10. joten voisin jakaa lomani sen viikon lopulle ja seuraavan viikon alkuun. Siinä on myös sopivasti kaksi viikonloppua vapaana myös koulusta.
Muuttoapuakin on tarjoutunut aikapankin kautta, joten ei siihenkään mene rahaa. Muuhun kuin autoon. :)
Ostokset ja remontoijien palkat tulevat onneksi vähän tiputtaen, ettei tartte heti kerralla olla 20 000 euroa jakaa ympäriinsä. ;) Nooh, kattoo nyt millaiseen vararikkoon tässä joudutaan ennen kuin ihan kaikki tän syksyn hommat on maksettu. :)

P.S. Taas räkä valuu ja palelee...
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti