18.9.2011

Kysymyksiä

Säästetäänkö nämä paneelit vai ei? Tää on joogasali. Takana pehmeää puumössölevyä, joten jokinlainen levy täytyis tuohon päälle laittaa, jos aikoo tuon yläosan maalata. Tai jos laittais vaan vanhaa tapettia paneelin yläpuolelle ja maalais sen päälle, ei tarttis laittaa levyä. Paneeleiden alla on vanhat tapetit...Viittiikö olla niin laiska, että vetää vaan paneleiden päälle maalin. Niiden poistaminen kuitenkin vaatis ehkä pattereiden irrottamisen...

Mitä laitetaan vessojen lattioille? Laatta on kylmä mutta mun mielestä ehkä kuitenkin paras. Vaatii vaan kunnollisen alustan. Muovimatto on ehkä helppokäyttöisin ja helpoin laittaa mutta ei kuitenkin kovin pitkäikäinen. Ja se on muovia! Haluan kaiken mahdollisen muovin pois!
Alakerran vessan seiniäkin täytyy vähän uusia. Pitäis jossain vaiheessa nämäkin päättää, jotta ehtii valmiiksi ennen muuttoa...ja kun juttelis kellarin remontoijan kanssa niin sais jotain mielipidettä aiheesta ja aikatauluista. :)
submit to reddit Delicious

2 kommenttia:

 1. Kaakelit on minustakin hyvä valinta vessan lattiaan, ihan puhdistettavuudenkin kannalta. Voihan siellä olla matto varpaiden lämmittäjänä :) Vaikka kyllä se pientalossa asuminen on pitkälti lämpötilan säätelyä vaatetuksen avulla. Minulla on talvivarusteena Ainot joissa villasukat. Kotoni onkin kyllä liian harva, vanha hirsitalo jossa olen vuokralla on remonttitaipaleensa alussa.
  Unelmaratkaisuhan olisi vesikeskuslämmitys + aurinkokennot, voisi vesiputket kierrättää lämpöä siellä vessan lattiakaakeleidenkin alla. Vaikka sitten melkein tarvitsisi olla myös omaa metsää.

  Lueskelin läpi kirjoituksesi, on teillä iso työ, olette olleet tosi reippaita!
  Ihan surku tuli niistä osittain kaatikselle joutuneista 50-luvun keittiökaapeista. Tiedän jotkut metsästää noita :)

  Voimia urakkaan ja kaunista syksyä Tampereelle!

  Saana

  VastaaPoista
 2. Jep, matto laitetaan kuitenkin vessojen lattioille. Tai no alakerran vessaan ei ehkä mahdu. :)
  Villasukkia vain kutomaan! ;) Sain onneksi juuri vanhoilta työkavereilta uudet sukat, joita olen käyttänyt kotona ahkerasti. Tämä kivikerrostalo on ainakin ihan älyttömän kylmä! Ei Talolla nyt ainakaan kylmä ole, päinvastoin! Patterit hohkaa vaikka on 1:llä...pitäis ehkä katsella niitä säädöksiä pannuhuoneessa.
  Katto on sopivasti kallellaan aurinkoon päin, joten nuo aurinkokennot tulee sinne jossain vaiheessa. Ensi kesänä ois ihana jo saada mutta katsotaan nyt milloin meillä on voimavaroja uuteen remonttiin... ;)
  Keitiön kaapeista kaatikselle lähti vain yksi kulmakaappi, ovia ja pöytätasoja. Vähän olivat sellaisia kosteantahmeita jo...

  Minun piti Saana sinulta kysyäkin, että onko sinulla kokemusta kestoleivinpapereista sähköuunissa? Voit vastata mulle sähköpostiin. :)

  VastaaPoista