10.6.2012

Yläkerran lattia

Eilen Esa täytti tyhjän seinän Ekovillalla mutta emme kyllä huomanneet eroa äänieristykseen. Tosin muistikuvat ovat aikaisemmalta ajalta....joten voihan se olla että vähän auttoi. :) Ja ehkä se vähän auttaa lämmönsäätelyyn olohuoneen ja makuuhuoneen välillä.
Puruihin verrattuna tuo nykyajan "luonnollisista aineista" tehty eriste kyllä näytti aika ikävältä. Ja vaikka valmistaja sanookin, että kyllä tuota voi levittää myös ilman puhalluskonetta, niin kyllä se on kuulema aika ikävää hommaa. Tosin meillä ei ole myöskään sitä poravispilää joka olisi varmaankin helpottanut villan pöyhimistä ja vähentänyt lämpimässä hikoilemista suojamaskissa ja -hanskoissa... On se vaan ihmeen hiostava kapine se hengityssuojain.

Väkersimme ensimmäistä lautaa paikoilleen ja tänään pitäisi sitten naulata se kiinni. Sitten voimmekin jatkaa lattialautojen laittoa!

On se hyvä, että luontokin avustaa tuota puutarhanhoitoa. Mietittiin eilen että pitäis kastella mutta illalla ja yöllä satoi sen verran rankasti että ei tarttenutkaan. :)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti