14.6.2012

Nikkarointia

Yritin tehdä Tulasille oman korokkeen/kukkatornin, mutta ei minusta ole puusepäksi. Otin mallia Pisan tornista vissiin..... Jalat osoittivat kaikkiin ilmaansuuntiin vaikka niitä oli vaan neljä, poralla en saanut ruuvattua yhtään ruuvia vaan se heitti ne irti puusta. Ainoastaan ensimmäinen osa, joka tulee lattialle, onnistui.
Saa Esa yrittää korjata tilannetta tai tehdä kokonaan uuden....Tilasin sängyn ja patjan vierashuoneeseen jo nyt, koska ajattelin että siinä menee muutama viikko. Mutta sieltä tulikin viesti, että kun ollaan maksettu, voidaan sopia kotiinkuljetuksesta. Äh, heti perään tuli viesti, että vain patja on heti saatavilla. Sänky tulee siis myöhemmin ja petari täytyy käydä noutamassa liikkeestä. Mutta maksaa pitäisi siis. :)
Petari on tilaustuote, joten se tulee jokatapauksessa myöhemmin. Voihan se olla, että koska sänkykin tilataan, ehtii petari samaan kyytiin. Aikaisemmin kun tilattiin meidän oma sänky, kyselin kun ei alkanut kuulua, silloin sanoivat että odottavat petaria. Joten sovin, että jos ei se iso ole, että sen saa kuljetettua bussilla, voin noutaa ja saatiin sänky sitten käyttöön heti! :)
Sen takia ehdotin tätä vaihtoehtoa jo nyt tilausvaiheessa. :)

submit to reddit Delicious

1 kommentti:

  1. No jopa on rajoittunut palvelu, jos eivät petaria toimita samalla :(

    VastaaPoista