21.10.2011

Pakkaamista

Olen pakannut kuin heikkopäinen ja tuntuu ettei tavara lopu koskaan. Tämä on se syy miksi aloitan pakkaamisen (vähintään) kuukautta aiemmin. En jaksa yhtäsoittoa pitkään. Keittiötä ei olla edes aloitettu pakkaamaan ja maanantaina pitäis muuttaa.... Täällä ei mahdu kulkemaan, koska laatikoita ja nyssäköitä on jokapuolella. Ja varmasti muuttomiehet kiroavat kun ei ole paljoa mitä pinota. No nyssäköitä voi pinota kasaksi. :) Viedään jotain pyörällä jo viikonloppuna, kuten ruuat. Ei tarvitse niin tarkkaan sitten pakata niitä, kun ei tarvitse miettiä että joku VOI EHKÄ käsitellä niitä kovakouraisesti.
Opettajakin pelotteli äsken kun laittoi viestiä huomisesta koulutuksesta. Ehdin jo vaipua epätoivoon, mutta onneksi olikin väärä hälytys. Opettaja sekoili, ei ole koulua huomenna. :) En olisi mennytkään, koska ei tässä ehdi opiskelemaan ja tuhlaamaan yhtä päivää istumiseen. Olin jo edellisen kerran pois, joten olisi harmittanut TODELLA paljon, jos olisin joutunut jättämään kaksi koulupäivää väliin. Mutta ei tarvitse, pääsen uudesta kodista sitten parin viikon päästä. :)
Töihinkin on ihan erilaista palata loman jälkeen, kun menen toisella bussilla. Paitsi jos jaksan pyöräillä niin sitten reitti on jo aika tuttu. :)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti