7.10.2011

Mitä tapahtuu?

Kävin eilen Talolla siivoamassa liesituuletinputkimiehen sotkuja...käsittämätöntä! Kaveri oli nykinyt vanhan räppänän irti ja hajalle (se oli pöydällä kolmessa osassa) ja tyhjentänyt piipusta samalla sentin kerroksen mustaa mömmöö pöydälle: meidän juuri asennetulle kivitasolle, hellalle ja tiskipöydälle. Välitilan silikoonit ovat nyt mustanharmaat, eivät valkoiset. Ja tiskipöytä on naarmuilla siitä kohtaa mistä valmistajan suojamuovi oli irronnut jo. Pitää tutkia kuinka paljon sitä kamaa on nyt uunin sisällä... imuroin sen mitä sain ja laitoin muovia pöydille.
Ensi viikolla tulee levyt keittiön seinille ja kattoon niin pääsen maalaamaan seinät, katon ja käsittelemään lattian. Lattiankin pitäis saada olla rauhassa jonkun aikaa käsittelyn jälkeen ja muuttopäivä lähestyy uhkaavasti....

Alakerrassa alkaa viikonloppuna laatoitus ja saunankin pitäis valmistua piakkoin. Nyt siellä on jo eristeet ja maalit. Hyvältä näytti! :)
Vessojen lattiat oikein kivannäköiset. Vessoihin tarttee enää seinät maalata ja nostaa yks rivi lattialaattaa seinälle asti niin valmista on. Putkimies kun vielä laittaa pöntöt ja altaat paikoilleen niin hyvä on! Pääsee siivoamaan ja käymään vessassa!
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti