29.10.2011

Huoneissa lähes kaikki kohdallaan

Tänään askartelin hyllykön työhuoneeseen vanhoista hyllyistä. Päällystin ne vanhoilla tapeteilla ja laitoin seinälle. :)
vanha hylly, revennyt muovi liimattuna
uudet, tapetoidut

Olohuoneeseen ehkä tarttis ostaa vielä matot...Vessan altaan ja pöntön paikkaa vaihdettiin pikkasen remontin yhteydessä. Takaseinä tasoitettiin ja maalattiin.

Makuuhuoneessa vain sähköt vaihdettu.


Ruokahuoneessa on jo monta ateriaa nautittu. :)

Ruokahuoneen ja työhuoneen kaappeihin tein uudet hyllyt ja oli aikamoista. Seinät ovat joka suuntaan vinot, kaapeissa on putkia ja listoja, joten hyllyjen malli on jotain ihan muuta kuin neliskanttinen! Tuskan kanssa sain kuitenkin jotain tehtyä. Päällystin hyllyt ruokahuoneessa kankaanpalasilla, jotka jäivät yli verhoista.

Keittiö on upea ja tilava!Saunassa käytiin perjantaina. Ihanaa oli!!

nupit otettu vaatekaappien ovista


Vanha penkki sai jäädä saunaan, se jäi kyl nyt pannuhuoneeseen vielä.
Patteri lämmittää pesutilaa nyt, muuten sinne suihkuun paleltuu.  Suihkuverho peittää mukavasti ikkunan ennen kuin siihen keksii jotain muuta peittoa. Oskarinoksat hoitavat kuivatuksen ja enkeli huolehtii muuten vain. :)

Askarteluhuoneen lattia tasoiteltiin, joten siellä ei saanut kävellä. Askarteluhuoneen ja "käytävän" lattia tasoitettiin piikkauksen jäljiltä ja näyttävät upeilta. Maali vielä päälle niin valmista!

Kuisti ja autotalli ovat nyt varsinaisia romuvarastoja! :(


Eteisestäkin tuli aika kiva. :)
ulko-ovellesubmit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti