10.9.2012

Kasviksia ja kukkia

Otin tänään kuvia meidän kasviksista,jos vaikka vois käyttää töissä opettaessa lapsille mikä on porkkana ja missä se kasvaa. :)

punajuuri
nauris

lanttu

kesäkurpitsa
Krassit lähtivät sitten toisella yrittämällä kasvamaan ja komeita ovat. Keltaisia ja tämmöisiä oranssinpunertavia kukkia on muutamia.
Kehäkukkia on keltaisia ja oransseja. Hassua miten noitakin on samanvärisellä keskustalla ja sitten on niitä, joissa on ruskea keskusta. Kauniita ja ihanan tuoksuisia kukkia.

Samettikukkia tuli tämä pieni nippu ja yhden kesäkurpitsan varjossa kasvaa toinen kimppu mutta se ei kuki vielä. Ihanaa kun vielä näin syyskuussakin saa ihastella kukkia! Kuunliljatkin näyttävät taas kauniimmilta, koska leikkasin niistä kukkavarret pois. Kukat kuihtuivat jo aikaa sitten ja kuihtuneet varret vain törröttivät penkeissä. :)
Saa nähdä ehtiikö nämä auringonkukat kukkia lainkaan....Valtavat lehdet ja varret ovat kasvattaneet. Parvekkeella olivat vähintäänkin puolet pienempiä ja kukkivat. Vuokrapalstallamme eivät auringonkukat koskaan ehtineet kukkia. Kasvattivat valtavat varret, kuin pienet puut mutta kukkia ei tullut. :(

Ostimme Tulasille lampun, jotta se jaksaa kasvaa myös talven täällä. :)
Nyt on alkanut valoisa aika jo lyhentyä, joten lampulle on käyttöä.

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti