20.7.2011

Mittailua ja remonttikysymyksiä!

Yksi remonttiarviointi käytiin nyt tänään kuulemassa talolla. Mutta enemmän jäi kysymyksiä kuin saatiin vastauksia. Remonttireiska olisi vetänyt auki seinät ja lattiat, mutta ehkä hän vain halusi pelotella meitä pahimmalla mahdollisella tavalla tehdä remonttia.... Sähköjohdot ja putkistot/viemärit kun täytyy uusia, voi joutua availeen paikkoja, jotta tämä onnistuu. Yläkerrassa oli seinän sisällä sähköt mutta niiden huoneiden seinät menevät joka tapauksessa uusiksi, joten ei mitään hätää.

Mittailimme keittiötä ja saimme varmistusta, että makuuhuoneen ja keittiön välinen seinä ei ole kantava, joten sen voimme ihan hyvin kaataa. Ihanaa!
Kattoo nyt päästäänkö sitä vielä tekemään vai jääkö sen ensi kesään... ;)

Sauna-kylpyhuoneen lattia voidaan kuulemma tehdä puisilla ralleilla kokonaan, joten se ratkaisisi kylmä-ongelman. Mutta ennen kuin saamme putkimiehen arvioimaan työnlaajuutta, emme varmaan pysty päättämään mitä teemme lattialle. Jos lattia täytyy piikata kokonaan auki, silloin voi lisätä lattialämmityksen yms.

Talon isäntä innoissaan oli antamassa kaikkea mahdollista meille! :)
Otimme ilolla vastaan huonekaluja, ikkunalaudat (sisälle), saunapuut, ruohonleikkurin, viikatteita, harava, lapioita yms.  Vanhoja tapettejakin oli vähän jäljellä, joten sanoimme, etteivät heitä pois.
Ja piha on täynnä ruokaa!!!
Omenoita tulee varmaan kiloja, perunoita jouluun saakka ainakin, kurkkuja seuraavaksi kesäksi saakka....puhumattakaan marjoista! Ihanaa mutta on siinä hommia remontin ohella. :) Säästetään kyl rahaa kun ei tarvitse ostaa juurikaan mitään kaupasta. :)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti