15.7.2011

Kirjallisuus

Naisena minun täytyy tietysti huolehtia tämä sisustuspuoli!
Suunnittelin jo jonkinlaisen värimaailman jokaiseen huoneeseen, mutta tietysti ukolla on jotain mielipidettä asioista. :)
Sisustusohjelmat ja kirjat ovat siitä hyviä, että niistä voi katsoa ratkaisuja, joita ei ainakaan halua omaan kotiin. ;) Mutta voi sieltä saada hyviä ideoita ja värien yhdistely oli ainakin nyt ajankohtaista.
Yhdessä kirjassa oli hyvin perinteisiä värejä, joten sen lainausta varmaan uusin ja lähden sisustusostoksille ja maaliostoksille.

Haluamme kuitenkin säilyttää paljon vanhaa ja etenkin 1950-kuvun henkeä, joten väritkin ovat hyvin maanläheiset ja perinteiset. Emme halua mitään modernia kotia. Ei ole mitään järkeä ostaa vanhaa puutaloa ja sisustaa sitä sitten niin, että se näyttää kuin se olisi tänään tehty. Tekniselta puolelta ehkä tuleekin aika paljon tämän päivän juttuja.
Mutta en keskity vain sisustamiseen! On kuitenkin helpompi tehdä päätöksiä käytetyistä materiaaleista, laatoista, maaleista yms. kun on jonkinlainen visio värimaailmasta, joka huoneisiin tulee. On ikävä tehdä vihreää huonetta, jos huoneen tapeti ovat punaiset.... ;)

submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti