4.7.2013

Siimaleikkuri

on hauska härveli vaan kyllä se vaatii käsivoimia. Se kun ei ole niin kuin ruohonleikkuri että siinä olisi pyörät alla ja leikattavan pituutta voisi säädellä. Laitetta täytyy kannatella koko ajan ja epätasaista ojaa leikatessani tuli välillä vedettyä ihan multa pöllyten...eikä kovinkaan montaa kasvia voinut säästää vaikka yritti. :)
Harjoituksen puutetta siis. Tämä oli ensimmäinen kerta kun laitettta kokeilin. Ja meillähän on tietysti sellainen sähkömalli, että pitää olla jumalattoman pitkä johto mukana koko ajan. Ja sitten sen holtittoman vehkeen kanssa saa olla varovainen ettei vedä johtoa poikki, jos sattuu jäämään leikattavan alueen nurkille....
Nykyisin niitä saa akkukäyttöisenäkin.

Joka ei tiedä mikä siimaleikkuri on niin tässä yksi versio http://www.tyokalumaailma.com/Ryobi-Siimaleikkuri-26cc

Kuvaa etsiessä tuli hakuun myös kuva varpaista paketissa. Eli sillä saa siis nekin poikki helposti. Suojalasit täytyy olla päässä, kasvien palaset sattuvat aika paljon kun lentelevät leikkurista. Ihmisiä ei saanut olla 15 metrin säteellä. Mikä tarkoitti sitä, että piti koko ajan vilkuilla ettei kadulla liikkunut muita. Autoja meni ohi niin sammutin kaiken varalta. :)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti