15.7.2012

Futon

Esalla oli futon-vuodesohva kun tutustuimme ja hän myös osti futon-sängyn patjoineen, joten pääsin sitä kautta tutustumaan futoniin. Esa taas oli tutustunut futoniin ystävänsä vuodesohvalla. :)
Ystäväni tekee shiatsua ja hänellä on myös futon-patja hoitoalustanaan.

Selkävammaisena olen ollut erittäin tyytyväinen futoniin. Jos nukun joustinpatjalla selkäni tulee niin kipeäksi etten pysty taipumaan eteenpäin ollenkaan ilman tuskaa ja hikeä. Pystyn kevyesti menemään ns.lapsenasentoon normaalisti, joskus tuntuu että olisi hyvä jos olisi päälle oma kolo, kun taipuisi enemmänkin.
Tässä asennosta kuva:

Mutta kun olen joustinpatjalla tms. pehmeällä nukkunut, ei tämä onnistu lainkaan! Viimeksi yöpyessäni veljeni luona ei kyllä ollut tätä ongelmaa, onneksi.

Kun muutimme Helsingistä ostimme leveämmän sängyn tänne ja myimme Helsingissä olleen sängyn. Sänky oli samanlainen kuin aiemminkin mutta siis leveämpi. Ja vierashuoneeseen ostimme samanlaisen. :)
Vaihdoimme vain itselle ohuemman patjan ja vieraat saavat nukkua paksummalla, koska useimmat ovat tottuneet pehmeisiin vuoteisiin. :)

Vasemmalla meidän sänky ja oikealla vierashuoneen. Eipä tuosta kuvasta juuri erota, että meillä on 6 kerrosta puuvillaa ja vierailla 8.submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti