15.4.2012

Viikonlopun saavutuksia :)

Pattereita on ilmailtu vähän väliä ja ei lorise eikä pulise nyt missään. Tosin patterit ovat aikalailla kiinnikin. Alkaa olla jo sen verran lämmintä. :)

Perjantaina käytiin saunassa ja taas tänään mennään. Ollaan tehty sen verran likaisia hommia ja tuli ulkona kylmä, että ajattelin saunan olevan paikallaan. :)

Lauantaina kävin koulussa opiskelemassa, joten en talon eteen tehnyt mitään. Aamulla kävin joogasalissa vähän meditoimassa samalla kun Esa joogasi.
Esa siivosi pannuhuoneen putkimiehen jäljiltä ja repi vierashuoneen patterin takaa paneloinnin pois sillä aikaa kun minä opiskelin.

Tänään revittiin loput tapetinjämät ja nauloja vierashuoneen seinistä. Valmistelimme, että seuraavaksi vois alkaa mittailla ja sahailla sopivia seinälevyn kappaleita paikoilleen. Mietittiin että nykäsiskö kattolistatkin irti niin sais levyt nätisti sen alle, mutta koska lattia on revitty pois, ei saa tuolia tai tikkaita aseteltua eikä jaksettu alkaa lautojen päällä nyt keikkumaan, jäi tämä vain mietintään. :) Ne ois sit helppo maalata kun eivät ole kiinni missään ja kiinnittää vaikka vasta kun katto on maalattu.

Pihalla leikattiin aika ronskilla kädellä yhtä omenapuuta ja toisesta vain yksi iso oksa. Tämä enemmän leikkausta vaatinut on tarvinnut tukipuita itselleen aiemmin, joten leikkasimme vähän tasapainottaaksemme sitä. Lisäksi oli paljon kuivuneita oksia.
Minä otin marjapensaista puolilahot puukehikot pois ja kasasin ne pihan perälle. Naapurissa on lapsia, jotka välillä eksyvät meidänkin pihalle niin täytyy vähän miettiä mitä pihalle jättää mihinkin... Näissä lahoissa kehikoissa on nauloja enkä halua että lapset tai kukaan muukaan vahingoittaa itseään niihin. Nyt ne ovat kuusen ja ruusun välissä niin tuskin niihin kukaan saa itseään rikottua. Pitää jossain välissä sit kiskoa naulat irti. Puut varmaan voi jättää siihen lahoomaan loppuun. :)

Joimme väliaikateet pihalla pihatuoleissa auringon paisteessa. Aah!
Ja nyt syömään!
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti