12.11.2011

Tupa täynnä

Kutsuimme naapurit, remontoijat ja edelliset asukkaat meille remonttikahville.
Heti kutsussa ilmoitettuna kellonlyömällä tuli tupa täyteen!
Ei pysytty kyllä nimissä ja osoitteissa mukana mutta kasvot muistaa ainakin. :)
Saimme jopa lahjoja (pyyhkeitä ;), lyhdyn, kukkia ja suklaata).Kaikki kiittelivät kutsusta, olivat iloisia kun saivat mahdollisuuden tavata naapureita, joita ei ole koskaan tavannut vuosikymmenien aikana. Muutama tällä tiellä asuu vanhempiensa rakentamassa talossa. Yhtään alkuperäistä ei kai enää ole.

Edellisen perheen rouva pääsi tyttärensä kanssa käymään. Rouva oli erittäin mielissään kutsusta ja tyytyväinen remonttiin, koska olimme vanhaa jättäneet jokaiseen huoneeseen. :)

Hassua oli se, että vieraista suurin osa ei ollut koskaan tavanneet toisiaan. Meillä oli sellainen käsitys, että omakotialueella kaikki tuntevat toisensa ainakin saman tien varrelta. Ja etenkin kun täällä omakotiyhdistys on hyvinkin aktiivinen mutta ilmeisesti ei. Mutta saimme herätettyä ihmisiä ehkä jollain tavalla. Ainakin itseäni lämmitti naapureiden ilahduttaminen.
submit to reddit Delicious

2 kommenttia:

  1. Ihana idea :) Ei naapureita nykyään tunneta samalla tavalla kuin ennen, edes omakotialueella. Tietysti poikkeuksiakin löytyy. Toivottavasti aloititte uuden aikakauden teidän tiellä!

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva asia! Voimia ihanaan projektiinne marraskuunkin keskelle. Muistakaa saunoa ja kölliä tarpeeksi myös, ei työ tekemällä lopu ;)

    VastaaPoista