14.10.2012

Lahjoja, tavaroita ja jakamisen iloa

Naapuri kysyi joskus, että mitä teemme omenoille ja että saisiko hänen tuttavansa käydä hakemassa. Johon vastasin, että ilman muuta. No, he kävivät hakemassa eräs päivä kun huomasin että omenoita oli hävinnyt pihasta minne olin niitä levittänyt kerättäväksi (itse olin ajatellut kerätä).
Perjantainakun tulin kotiin, oli ovessa kanervaruukku ja kiitos-kortti. :)

Tässä kuvassa se on kengässä, jossa oli viime keväänä narsisseja. Saimme sen ystäviltämme ja minä tykkäsin kengästä, joten säilytin sen. Nyt sain sen käyttöönkin taas. :)


Meillä on ollut tämmöinen teekannu käytössä jo jonkin aikaa, mutta isompi. Ostin tuon pienen, jotta voisin käyttää sitä töissä. Siitä on kätevä juoda muruteetä, koska käytän usein murut ainakin kahteen annokseen, tuossa kannussa ne siis säilyvät seuraavan kertaankin eikä tarvitse pelätä, että joku heittää ne menemään. Tuskin kovin moni osaa käyttää töissä tuollaista tai jos osaa, ei varmaan jaksa nähdä vaivaa. ;)

Lukioaikainen ystäväni perusti Kerä-lankakaupan ja olen nyt ostellut muutamia lankoja... Nämä kuvan langat ostin että voin tehdä itselleni huivin. Mutta aloin miettiä jaksaisiko sitä tehdä myös pöytäliinoja tai muita pieniä juttuja taloomme. :)
Äitini toi minulle sen papan tekemän arkun ja sen sisällä oli iso kasa sukkapuikkoja ja virkkuukoukkuja. Valitsin siitä muutamat itselleni mutta sitten mietin etten tarvitse kaikkea. Niinpä lahjoitin ne ystäväni kauppaan. Siellä käy erilaiset ryhmät tekemässä käsitöitä joten puikot tulevat hyvään käyttöön. :)


Omenoita käy hakemassa ihmiset tien vieressä olevasta korista. Tosin ovat niin nirsoja, ettei kelpaa vähän rupiset omenat. Joten valikoimme koriin sievimmät. :)
Mutta sitten joku pieni otus syö pihassakin niitä. Tämmöisiä puoliksi jyrsittyjä löytyy vähän väliä jostain. :)
submit to reddit Delicious

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti